No niin, eiköhän tämäkin ala toimimaan kunhan ulkoasua vielä hikan hienosäädetään. Mutta Nallin kotiutuminen sujuu oikein hyvin. Eilen matkalla kotiin vähän vinguttiin alussa mutta loppupuolella ei sitten ollenkaan. Kotiin kun päästiin Nalli lasketiin nurmikolle ja pissat siihen sulivat. Mentiin sitten sisälle tutkimaan ja ensimmäinen kummastus oli iso peilikaappi, no sitä kaveria siellä toisella puolella vähän ihmeteltiin ja lipaistiin. :)

Ainut vahinko tuona päivänä oli pissat matolle mutta sen jälkeen ei sitten mitään olekaan sattunut. Nalli hienosti päivällä kantoi lelujaan ja pieni narulelu onkin se suosikki. Illtapäivällä sitten käytiin vähän jo tutustumassa metsään hienosti se käveli minun ja Jaakon perässä koko ajan. Lopumatkassa Nalli otti jopa kävyn suuhunsa ja kantoi sitäkin. Ilmeisesti pitää kantamisesta?

Illalla mentiin sitten rantaan mökille saunaan Nalli istui autossa minun sylissä oikein nätisti. Nalli tutki heti vilkkaasti paikkoja ja meni rantaan kastelemaan tassunsa ja syömään heinää. Heiníkosta löytyi myös kiva koskeikko jossa Nalli olikin meikein koko ajan.   Illalla sitten kun päästiin kotiin sai Nalli jauhenlihaa ja nappuloita. Niin ja mitä sen jälkeen? No se kuuluisa iltahepuli Jaakon lahkeet saivat nurmikolla kyytiä.

Yö meni sitten tosi hyvin Nalli ei kuulemma vinkunut yhtään, nukkui tosi nätisti koko yön. Liekö ollut niin väsynyt vai mitä? Tänään aamulla Jaakko vei nallin puoli kuuden aikaan ekan kerran ulos ja Nalli teki pissan ja kakkasi.

Tänään aamulla sitten heräsin siihen kun alhaalta kuului Nallin komentamista. Nalli oli jo oikein pirteänä pysyssä ja varpaassa kiinni :)

Kuvia lisäilen sitten myöhemmin.