Taas on Nallin kanssa sattunut ja tapahtunut. Itse olen saanut loman hyvin käyntiin ja päivät pyhytänkin melkein kokonaan Nallin ja isojen poikein kanssa oleiluun. (Voi kunpa aina voisi olla näin. :D) No Nallin kanssa on nyt kuten otsikosta voi päätellä on käyty tutustumassa Valkeakoski Cityyn. Olisiko viikko sitten kun käytiin Nallin kanssa Valkeakosken markkinoilla katsomassa ihmisvilinää. Nalli oli oikein kiltisti, sylissä kyllä aika ison osan ajasta mutta kyllä se omille jaloilleenkin pääsi. Yhtään ei kummastellut ''suurta'' määrää ihmisiä, mutta ihmiset Nallia. Liikkuminen oli sinällään hankalaa kun N oli sylissä:  a) Nalli on jo aika painava, pidettäväksi pitkää aikaa sylissä. b) Lähes jokainen vastaantulija oli kiinnostunut Nallista ja sanoi: '' Oi miten ihana''  '' Miten pieni''  '' Kato mikä tolla on sylissä''  '' Ihana'' ''Onpa suloinen'' '' Voi miten söpö'' jne jne. Tai sitten ne pienet lapset: '' Äiti kato''  No reissu meni sinällään oikein hyvin ja N oli oiken nätisti.

Eilen sitten käytiin kaupungissa oiken kävelemässä ja ihmettelemässä. Käveltiin ensin siltaa pitkin jossa oli oikein kova liikenne ja N oli oikein nätisti. Ei pelännyt ei mitään käveli vain. Sitten pyörittiin ihan keskustassa käveltiin toista pienenpää siltaa jossa takaamme tuli kaksi mopoa jotka pitivät melkoisen metakan ja N oli taas nätisti katsoi vain kun olin pistänyt sen sivuun. Käytiin myös veneenlaskupaikalta kastelemassa tassuja. :) Tämän reissun jälkeen uni maittoi jo autossa ja sitten kotona.

Tänään hetki sitten käytiin Nallin ja Jaakon kanssa kävelmässä iltalenkki peuranruokintapaikalla. N oli vapaana ja haistoi jotakin metsässä puiden takann Jaakko katsoi ja sanoi mulle että tuu kattoon mikä täällä on katsottiin sitten ja nostettiin ja se oli mädäntynyt sorsa. :/ Ei päästetty Nallia haistamaan mutta kyllä sillä on tarkka nenä. Oikein innokkaasti Nalli juoksenteli ja tuli kutsusta paikalle. Kotiin tullessa Nallin valkoitset tassut olivat saaneet oikein kauniin harmahtavan sävyn ;D.

Nyt ei ole oikein mitään uusia kuviakaan laittaa mutta laitetaan niitä sitten kun niitä taas on.