...unohdin täällä puhua mitään.  Elis siis Nalli oli ennen joulua (22.pvä) Eläinlääkäriasema Reviirissä Tampereella kastroitavana ja samalla otettiin myös lonkka, kyyner ja selkäkuvat.

Leikkaus meni hyvin Nalli aamulla vietiin ja haettiin iltapäivällä. Kaksi siistiä haavaa masussa ja tötterö päässä. ( Kotona sitä kutsuttiin lampunvarjostimeksi tai radiolähettimeksi :D) Nalli oli tooooooooosi väsyny ja tokkurainen sen loppupäivän, nukutuslääkkeet vei voimat ja pisti pään sekaisin. Melkein koko ajan Nalli istui tai makasi myös seuraavana päivänä, mutta illalla oli taas jo normaali itsensä ja riehui kuin mitään ei olisi sattunutkaan. Haavoista Nappe ei kiinnostunut paitsi muutaman kerrann yritti niitä nuolla.

Nyt Nalli kuitenkin on jo parantunut hyvin ja katsotaan vaikuttaako kastrointi koiraan jotenkin. :)

Sitten niistä kuvista. Lonkat ell. arvioi B/C on kuulemma löysyyttä ja sanoi vielä että jos kennelliitto on kiva ne tulee B/B:nä takaisin, no saa nähdä. Nalli on kuitenkin kevytrakenteinen koira että tuskin lonkat tulee sillä kipeytymään. No katotaan kui käy. Kyyneret oli ihan ok ei mitään ja selässäkään ei mitään vikaa. :)

Mukavaa uutta vuotta 2012 kaikille lukijoille! :)