Loman loppu, arjen alku. Koko huurjan pitkä joululoma(reilu 2vko) on ollut hirvittävän mukava viettää tolleripojan kanssa! Nallin kanssa olen melkein joka päivä treenannut jotain (edes ihan pikkusen ;D) tai ainakin tehnyt monta monta lenkkiä. Tokossa on päästy pieniä, mutta tärkeitä askelia eteenpäin mm. sivulletulo onnistuu jo (melkein) ilman minun käsiavustusta. Joskus N miettii kummalle puolelle pitää tulla tai jos ihan yhtäkkiä tekee niin pitää ensin ''kertoa'' mitkä juttu taas olikaan kyseessä. Myös seiso käsky on jo paljon enemmän hallinnassa! 

Viimeviikolla (6.1) oli myös Siipoveikon joulunjälkeiset pikkujoulut. Olin ihan tyytyväinen siihen mitä Nalli teki, mutta itselläni on vielä töitä ohjaamisessa! Uutena juttuna tuli linja, sitä ei olla koskaan Nallin kanssa tehty. Pidempiä selostuksia en jaksa nyt kirjoittaa, se joka ne tahtoo lukea voin kyllä sitten rustailla niitäkin. Oli oiken mukava päivä, ja iso kiitos kaikille ohjaus/opetus vinkeistä ne tulevat aina tarpeeseen. Itsehän ei treenatessaan nää miten toimii (tai ainakaan minä en nää :D).        

Tänään oltiin myös Tampereella. Nallille ostettiin takki, lähinnä treenejä varten. Ennen ja jälkeen lämpimänä pysymiseen. Käytiin myös rautatie asemalla, jossa oli kaikkea jannää mm. liukuportaat joita Nallukka ei pelännyt muutakuin alkuun ihan pikkiriikkisen. ;) Kävely sujui hienosti ja veturian/junien äänet ei pelottanut yhtään! Hienoa!                                          

Nyt on sitten loma melkein ohi vielä onneksi 1päivä! Toivottavasti olisi leutoa ja nätti ilma niin voisi kuvailla isoja poikia ja Nallia. Nyt kun ajattelee niin mitään muuta en oikeastaan ole ehtinytkään tehdä kuin olla Nallin kanssa tosin se on sitä oikeaa lomaa!