Pakko päivittää tokon liikkeiden osaaminen ja taipparijuttujen osaaminen nyt tälläsena yhtenä listana kun en millään ehdi/muista päivittää aina treenien jälkeen. Ehkä joskus mä muistan/ehdin.....

TOKO

Alokkaan liikkeet on melkein hanskassa.

Seuraamista/sivulle tuloa treenataan nyt ihan mini mini pätkinä vaan että saataisiin paikka oikeaksi. Ongelmana on se että minä kävelen hiukkasen liian hitaasti ja Nalli joutuu hiippailemaan ja lähtee siksi edistämään. Käännöksiä treenataan myös tai minä treenaan että osaan kääntyä rauhassa.

Luoksepäästävyys on ihan ok, ainakin musta tuntuu siltä. Täytyisi muistaa kertailla sitä, aina sillon tällön.

Paikkamakuu on vähän huteraa. Nalli tietää mitä siltä vaaditaan ja mitä sen pitää tehdä, mutta kun ei jaksa pysyä paikallaan. Muutaman kerran nuuskujen kimppatreeneissä noussut ylös mutta ei kuitankaan lähtenyt mihinkään. Huoh.....

Jäävät vaihdoin maahanmenoon käskyn ja nyt on treenattu sitä ja nopeaa maahamenemistä seisomaan jäämisestä ollaan nopeaa pysäytystä myös harjoiteltu.

Luoksetulo en kanna huolta tästä liikkestä

Hyppy osaa hyppy käskyn, mutta loppuosan jäämien ja paikalla odotus kun tulen luokse on tehotreenissä

TAIPPARIJUTUT

Palautukset on ollut ja on yhä edelleen tosi tosi tehokkaassa treenissä. Toinen pakastin sanoi sopimuksensa irti niin korpin kanssa on teenattu joka päivä. Uimassa on käyty myös. Eilen oltiin Kingin kanssa uimassa ja sain toimia uimaopettajana pojille ja lähtihän ne mun kanssa uimaan, kumpikin omilla tyyleillään. Nallin kanssa treenattiin pelastusliivien kanssa ja saatiinhan ne takajalatkin käyttöön!!!