Eli sellaista on ollut. :) Viimeviikonloppuna Kingi oli lauantaina ja sunnuntaina aamulla leikkimässä. Lauantaina oli tarkoituksena mennä tekemään malttitreeniä Annan ja Villen luo mutta pakkanen oli kiristyny liian kovaksi joten se siirrettiin sunnuntaille. Sunnuntaiaamuna sitten sama juttu heti yhdeksän jälkeen. Leikkipainit lumessa ja sitten päästiinkin lähtemään kohti Pyörönmaata. Pakkanen oli onneksi lauhtunut muutamia asteita, mutta sormet jäätyivät silti :(. Treeni siirtyikin sitten meille, ja Villen johdolla treenailtiin lähinnä nome-seuraamista. Tämän jälkeen suuntana oli Kangasala ja Pirkan Nuuskujen Peto-koulutus (perustottelevaisuus). Siellä treenailtiin ihan kontaktiharjoituksia ja muuta perusperus asiaa mutta silti niin mahdottoman tärkeätä! Nallin osalta Kangasalan koulutus meni oikein kivasti, olisi vaan ollut niin kauhean kiva päästä edes ihan pikkiriikkisen painimaan Vala-siskon kanssa.

Tänään (sunnuntaina) Kingi&Päivi tuli sitten aamulla meille ja leikkipaini-lenkki oli oikein mukava. Kuten edellisviikolla, nokka kohti Pyörönmaata ja treenaamaan. Edellisviikon nome-seuraamisessa on tapahtunut kuulemma muutosta, vaikka kyllä se omasta mielestänikin meni ihan kivasti. Välillä Nalli koittii vähän vetää ja jäi nuuskuttelemaan jotain hajuja. Villen mielestä mun ohjaamisessa on tapahtunut parannusta, kiva kuulla! :D Nyt sitten treenaillan Päivin ja Kingin kanssa yhdessä samoja asioita.

Koska pakkanen lauhtui ja ostin kameraan lisäsalaman on kuvaileminenkin onnistunut ja tässä kuvia pari Nallista ja loppuja sitten isoista pojista.

Ketunpoika

Nallin uusi, Back on Track verkkoloimi.

Rampo

Lauma, lumisella mökkitiellä.

Rampo

Roki

Remu