Kun edellisessä päivityksessä laitoin kuvia siitä kuinka Nalli kantaa jokaisen tavaran mitä täältä löytyy nenän korkeudelta niin sittenpä tässä yksi päivä tullessani koulusta odotti mua tälläinen näky:

Tolla meidän Nappella on jonkinlainen pakkomielle meidän imurin letkua kohtaan. A I N A kun imuri otetaan esille tulee Nalli viereen päivystämään koska se hurahtaa päälle ja sitten kun se menee päälle ottaa N siitä letkun päästä kiinni ja alkaa tappaa sitä letkua.

Sitten kun käskee kieltämään tappamisen se loppuu ja koko siivouksen ajan N sitten kulkee sen imuroitsijan perässä vahtien sitä letkua. Tässäpä onkin meillä vitsi että Nalli " vahtii tuleeko imuroitua kunnolla"

Olikohan se eilen vai toissapäivänä sitten kun tulin koulusta tuli Nalli mua ovelle vastaan mukanaan pala imurinletkua, se kohta mistä Nalli aina tappaa imuria oli mennyt niin hampaanjäljille että se leikattiin pois ja N sai sen nyt sitten lelukseen. Onneksi N tappaa sitä letkua aina siitä päästä mikä jää ns. vapaaksi kun se toinenpää menee sieinään ja toisesta päästä tulee ilmaa :D

Kumminkin joku ihme pakko tolla on aina leikkiä sillä letkulla ja nyt sitten sillä letkunpätkällä!