Pentutreffit todellakin oli lauantaina. Oli kiva nähdä Nuutti ja Vala. Kolme ei_enää_niin_pientä tolleria sai aikaan hyvän painin. Kaikki oli oikein hienosti ei arkaillut yhtään paikkaa eikä ihmisiä. Painihetken jälkeen sitten siirryttiin pellolle tekemään pientä treeniä. Ihan perusjuttuja sivulletulo jonka yhteydessä oli istu, maahanmeno, luoksetulo vähän kontaktinottoa ja mitä vielä, ei muuta. Nalli teki kaiken oikein hyvin luoksetulossa N varmaan (todennäköisesti) vähän sekaantui kun Jaakko menikin tekemään luoksetuloa kun kaiken edellisen olin minä tehnyt. Joten luoksetulossa oli vähän ihmeissään kun käskykään ei ollut se minkä oli aina tottunut kuulemaan. (joku unohti pillin kotiin) Mutta hyvin meni ja luokse tuli tosin ei niin nopeasti mitä yleensä. Valalla ja Nuutillakin meni oikein kivasti mitä ehdin toisellasilmällä katsomaan. :) Näytettiin myös elukoita variksen N otti ihan hyvin suuhunsa pientä innostusta taisi olla ensin ja lokin otti ilman mitään. Sitten pupu Nalli ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt kuollutta ja oli ensin sillain mitä heii mitä mitä pitääks tätä kantaa.? Mutta otti sitten kun Ville innosti ja pupua heiteltiin siinä. Ei muuta mutta itselle oli vähän rankkaa haitellä sitä. No hengissä selvisin ja pakkohan tässä on niinkun yritää pitää erillään kaks eri juttua, vaikka se onkin toooosi hankalaa. Meinaten että tuollaisia tilanteita tulee vastaan vielä. Mutta joo, ihan OK:sti meni ja tyytyväinen olen. Niin ja vielä pisteeksi iin päälle otettiin paukkuja ja nekin meni oikein hyvin!! Ja sitten niitä kuvia:

Vala ja Nuutti jolla muuten on tosi kauniit merkit jus sellaset mistä ite tykkään ;) tosin ei Nallissakaan mitään vikaa ole ;D

Siis eksä tajuu?

Kaks vastaan yks, onks reiluu???

Leikkiä

Iso lokki??

Älkää pliis kattoko jotka ei halua nähdä kuollutta pupua.

Mutta Nallin kanssa käytiin myös ihan ihka ensimmäisessä Match Showssa!!

Olen ihan mielettömän tyytyväinen sin. ei sij. Saatiin siis sininen, ja N oli toosi hienosti ei nyt ihan ravannu kun itse juoksin mutta simnneppäin. Nalli seiso hyvin eikä välittänyt muista koirista paljookaan ja otti kontaktia toosi kivasti. Nähtiin myös Valaa, Vala oli sosiaalistumassa ja sisko oli niin kiva että pakko oli vähän painia. :) Tässä kuvia:

Sinisten saaneiden kehä.

Kiitos äitsykälle joka kuviali :)

Ja lopuksi sitten vielä muutama Rampon kahlailureissukuva ja Nallin söpöstelykuvia ja seistuskuva. 

Harjaleikkiä

Laivakoira josta tulikin mieleen että Pälkäneen mökillä Nalli meni veteen loistavasti ja kaks kertaa haki rukkasen niin että vesi kannatteli koiraaa!!!!

 Ja seisotuskuva. Vaihdoin muuten myös Nallin sivulle mätsäriseisotuskuvan :)