Kaikki hyvä loppuu aikanaan, myös kesäloma ihanien koirien ja pupun kanssa. Kesä on mennyt kyllä vauhdilla ja viimeistä päivää viedään. :,( Mutta Nalli on kyllä saanut koko loman ajan olla mun kanssa ja on se kasvanut ja jotain jopa oppinut! Ei ole poika enää pieni pallero vaan iso koira jo, tosin ei mieleltään.
 
Nallin kassa kuitenkin on aika paljon taas opeteltu ja perusjuttuja alkaa olla jo aika hyvin pienen koiran päässä. Istu, maahan, odota on tosi hyvin opittu samoin sitten luoksetulo. Noutojutut on ihan kivasti kanssa jo alkanut luonnistumaan damin kanssa mene oikein hyvin ja melkein aina on otekkin hyvä. Linnutujen kanssa menee kanssa ihan hyvin aina jostain poika ottaa kiinni ja sinnikkäästi tuo takaisin, että se lihapulla putoaisi. Noutokapuloiden kanssa menee ihan kivasti myös. Melkein tuntuu siltä että metallinen on kivempi kuin puinen tosin puista Nalli hyvin usein tykkää roikottaa. Mutta eiköhän se siitä ala pikkuhiljaa onnistumaan kun kuitenkin se tietää mistä pitäisi kiinni ottaa kun se sille antaa, kovapäinen(ko)?
 
Nallin tarha on myös jotakuinkin kunnossa, niin että siellä Nalli paljon on. Ja hyvin viihtyy! Kopissa on verhot ja kaikki ja kuistilta on Nallin mielestä kiva vahtia. Vahtimisesta, Nalli on ruvennut näkemään mörköjä ja aina jotain pelottavaa haukkuukin, huvittavaa: D 
Viime viikonloppuna Nalli näki pikaoisesti myös Nemon ja Nitan ja pikkusen saivat Nitan kanssa leikkiäkin aikaiseksi ja Nemokin olisi niin kauheasti halunnut mukaan. Kiva oli nähdä taas, vaikka Iipu olikin vähän kipeänä.
 
Tässä vielä kuva Nallista oman koppinsa kuistilla. :)