Ensin pahoittelen että edellisissä blogiteksteissä ei näy kaikkia tai osaa kuvista sillä ole ne epähuomiossa poistanut blogin galleriasta ja ne näköjään poistuu blogistakin, samoin myös Nallin kuva Nallin sivuilta mutta otan uuden seisotuskuvan mahdollismman pian. Anteeksi. Vaikka eipä tätä taida kovi moni lukea.

No aloitellaan Lotusen kulumisista. Lotus on ollut päivät pihalla ja viihtynyt oikein hyvin. Eilen illalla Lotus söi puhelimen laturin johdon poikki kun olin jättänyt pupun vapaaksi huoneeseeni ja mennyt alakertaan.

Viimevikon keskiviikkona, aamupäivästä tuli Annalta (Nallin kasvattaja) viesti että: ''Nallin isän kasvattaja Ruotsisita tulee käymään. Tahtoisitteko tulla Nallin kanssa?'' Mentiin sitten alkuillasta käymään ja siellä oli myös Vala omistajansa kanssa. Nalli oli ensin vähän hämillään Valasta joka oli oiken iloinen ja pippurinen tyttö. Nalli sitten hetken mietti mitä pitäisi tehdä, ja kun menimme käymään sisällä katsomassa Muusan ja Epun pentuja oli Nalli ja Vala sillä välin leikkinyt oikein urakalla ja Nallikin oikein leikki. Ja koska olimmekin jo Valan omistajan Jennin kanssa sovittu että tulee Vala leikkimään tänne meille torstaina niin nähtiin vielä toisen kerran heti perään. Nyt Nallikin jo oikein leikki heti alkuunsa ja molemmat olivat kuolaisia, märkä ja väsyneitä tuon jälkeen.  Tässä vielä kuvia sekä keskiviikolta ja torstailta:

Vala houkuttelee Nallia leikkimään. Nalli katsoo ihmeissään.

 Nallin ilme kertoo kaiken.

Olet sinä sitten ihana rakas siskoseni.

Hih hih kivaa

Ja torstain kuvia Nalli ja Vala mietiskelee.?

Juodaan yhdessä

Vesikippotaistelua vol.1

vol.2

Kato äiti mä selätinn sen. Vala appioonsa myönä vaan nousi tästäkin sisukkaasti ylös.

Ollaan kaverit

Nallilla ja Valalla oli selvästi kivaa. Pitäis vaan löytää Nallille joku pentukaveri täältä Valkeakosken alueelt. Saa nähdä mitä tapahtuu kun Nemo ja Nita tulee kylään.

Näin meillä mennään lähimökille Savijärvelle.

Karhunsalon mökillä kahlailun jälkeen.

Nallille näytettiin myös varista. N ei oikein tajunnut haistoi ja meni sitten kauemmaksi istumaan.

Varis on jäinen siksi pysyy noin pystyssä.

Jälkeenpäin kyllä sitten haisteli nurmikkoa missä varis oli.