Huoh, piitkä päivitystauko ja hirveästi on tapahtunut. Ensiksi vaikka mätsärikertomus: Treellä oli viime lauantaina (4.12) KOirakoulu Cannuksen järkkäämä mätsäri jossa oltiin. Hallissa oli suht kylmä mutta Nalli jaksoi ihan kivasti odottaa omaa vuoroaan pientä piippausta välillä. Kehässä oli parina sileä karvainen saksanseisoja. Nalli rupesi kehässä hyppimään, puremaan hihnaa eikä suostunut edes seisoa kunnolla. Ihan kiva. Tuomarina oli joku vanhempi mummeli, joka antoi sinisen eikä sijoittanut enää. Kotiinviemisinä siis kokemusta. (: Kuvia sieltä ei valitettavasti ole.

Viimeviikonloppuna kävi Jenni&Vala + Päivi&Kingi painimassa (koirat) Oli ehkä turhan kylä treenaamiseen mutta saatiin nyt jotakin kuitenkin tehtyä. Koirat paini itsesnsä ihan väsyksiin ja niillä oli selvästi tosi kivaa.

Nallin kanssa on treenailtu tokojuttuja sisällä kun sormet tahtoo pihalla jäätyä. Seuraaminen on aika tosi alkutekijöissään sivulletulo onnistuuu melkein, ehkä 100 000 toiston jälkeen se onnistuu ihan kokonaan =D. N osaa tulla jo puoleenväliin ja käänytä vähän, mutta ei kuitenkaan loppuun asti vaan aina pitää vähän kädellä avustaa. Siinäpä projektia jouluksi. Kapuloita N tykkää tosi pajon kanniskella ja hakea!  ''Kaukokäskyjä'' on kanssa ihan pieneltä matkalta tehty mutta seiso käsky on ihan piikkusen vaan vaiheessa. Josko sekin sitten muutaman miljoonan toiston jälkeen. Nyt on siis harjoittelun alla 

  • sivulletulo
  • sisominen
  • seisahtuminen (seisomaan pysähtyminen)
  • (kumartaminen)

Eilen linnan juhlia katsoessani sain kunigasidean opettaa Nalli kumartamaan! Se on tosi alussa, mutta olkoon se sitten semmonen extrajuttu josta Nallikin tykkää. Josko siitä olisi apua koiratanssiuralle? ;D

Nallihan täytti 29.11 8kk ja seisotuskuva siitä on otettuna kamerassa mutta se ei suostu sitä koneelle lataamaan, joten se tulee sitten perässäpäin. =) Tässä lopuksi Remun ja Rokin 11.vuotis synttärikuvat.

Roki

Remu

Ja Lotuksesta päivitetty uusi kuva sivulle! :)