Viimekirjoituksen kelien valittelu selkeesti kannatti, nimittäin tänään ja eilen oli jo ihan kiva aurinkoinen ja keväinen ilma!

Tänään oltiin Jennin ja Valtsun kanssa vähän reenailemassa nomea. Tein Nallin kanssa ensin kovemmalla damilla yhden perusnoudon polkua pitkin, matkaa n.20m?. Nalli haki tosi hienosti ja palautuksessa tuli sivulle ja sain damin käteen. Toisena tein linjaa taasen polkua pitkin, lähimmäisenä damina oli selkeästi pehmeämpi dami ja kauimmaisen kovempi. Nalli haki taas kivasti ekan damin-otti suuhn-katsoi toista damia-mutta tuli mun luoksaripillityksestä samantien luo, tosin damia pureskellen matkalla. Tämä oli nyt se pehmeämpi dami ja heti huomas kuinka suu kävi matkalla, voi olla epävarmuuttakin mutta täytyy ottaa taas vesipulloreenaus käyttöön. Kauemaisen damin haku kävikin sitten oikein mallikkaasti.

Sitten teki Vala riistalla ja otin Napsukan kanssa myös pari ylösottoa variksella, meni paremmin kuin odotin ja sain (jäisen)variksen kätsöseeni, pitäis olla ahkerampi nyt keväällä ton riistareenauksen suhteen että saatais ne taipparijutut kuntoon.

Nalli on kumminkin kehittynyt viimesyksystä, kehtitys on varmaan kylläkin tepahtunut siellä päässä. Koska N ei sählännyt reenien välissä vaan oli ihan rauhakseen, toki piippas Valan tehdessä. Kyllä tää tästä, vielä joku päivä ollaan taippareissa asti :)

Muutama kuva eiliseltä kun oli niiiiiiiiiiin nätti ja keväinen ilma:

Sitten ette ikinä arvaa mitä kuvia kaivoin ton vanhemman tietsikan kätköistä:

tämmösiä söpöjä pentukuvia Nalli on varmaan jotain 5-6vko näissä tietysti sisarusten kera

Vasemmalta: Nuutti, Nalli, Vala ja Ruuti + Remu tosin en oo mitenkään varma kumpi viimeisestä kahdesta on Ruuti ja kumpi Remu :D

<3