Näin siis, ja on taas paljon tapahtunut ja on aika raportoida kuulumisia. Viime viikonloppuna oli kirjoittajan serkku koirineen Nemon (New Design's Merry Melody) ja Nitan kanssa kyläilemässä Savijärven mökillä. Koirat tulivat varsin hyvin toimeen keskenään Nemo lähinnä murahti Nallille kun Nalli tuli liian lähelle ja Nemppu ei pitänyt siitä enää. Nita ja Nalli taas saivat oikein leikin aikaan alun tutustelun jälkeen, ja vauhtia ei näiltä kavereilta puuttunut. Tässä kuvia:

Haliii

Laiturilla tungosta, ihme kyllä, kukaan ei tipahtanut veteen ;)

Tervetuloa oikea korva nurin kerhoon :)

Lintukoirat nuuskuttelevat toisiaan.

Toinen juoksee kuvasta pois ja toinen sisään ;D

Lisää juttua ja kuvia N,N ja N tapaamisestsa löytyy NN/teamin blogista http://nemonita.vuodatus.net

Ja sitten Jaakko näytti Nallille varista ja lokkia. Oikein kivasti otti lokin jotain siipeä suuhunsa mutta varis ei oikein tahdo sinne hampaien väliin mennä. Täytyy vain koittaa innostaa siihenkin että kiva juttu sekin on.

Isot pojatkaan eivät enää kovinkaan paljosti Nallista välitä toisin aina sillon tällön kuulee mrahduksia mutta hyvä niin, menee arvojärjestykset tässä laumassa sitten pikkupojallekkin pääkoppaan. :)

Nallun kanssa tehtiin eilen aika paljon damitreeniä mökillä. Pistin Nallin istumaan viereeni ja heitin damin äänitehosteella (pum) veteen ihan lähelle ja sanoin NOUDA ja kyllä kyllä se sen toi. Ihan mielettömän iloinen olen kun huomaa että vitsit se tekee oikein!!!! Mahaansa myöden poitsu veteen menee ja se on Nallin mielestä ihan huippua! Eilen kun oltiin mökillä niin ei kuultu mitään vaan pian poika tuli yltäpäältä märkänä vedestä ja oli tippunut rannan pengerykseltä sinne. Hauskaa näytti pojalla olleen.

Kuivalla maallakin samantyylistä juttua ilman pumia ja nouda käskyä on tehty. Metallinen noutokapula on kiva juttu samoin puinen. Kyllä siitä vielä jotain ihan oikeesti tulee! Luoksetulot sijuu pillillä ja käskyllä tosi hyvin ja aina tullaan naama virneessä luokse.

Tänään käytiin sitten vielä viimeisillä rokotuksilla ja kaikki OK. Toisen kiveksen Nallin masu on nyt ainakin vielä nielaisut, mutta toivotaan että se sieltä vielä tippuu ja jos ei niin harmi, mutta eipä se sitten mitään haittaa. Toki jää itseäni harmittamaan se että virallisiin näyttelyihin ei päästäisi, mutta ei surra sitä vielä. Tassut ja korvat pystyyn!! Seuraavan kerran elkulle vuoden päästä, toivotaan että Nalli ei nyt pahemmin koheltelisi.

Lopuksi vielä Nallin huippu ilme: