Oikein mitään eirityistä ei ole tapahtunut. Nallin kanssa ollaan reenailtu tokoa. Luovutukset on nyt taas alkamj assa uuteen tehotreenikauteen, mä en jotenkin osaa reenata tasaisesti koko ajan vaan kausittain tokoa ja luovareita.

Eilen Nappula alkoi metsäreissun jälkeen ontua, anturassa ei näkynyt mitään luultavasti venähtänyt, tänään ontuminen oli jo paljon  vähäisempää. Tänään oltiin myös Nallin kanssa käytiin hierojalla (Nokinassut) Nalli rentoutui aika nopeasti, ja tykkäsi kun hierottiin. Kotiohjeiksi saatiin venyttelyohjeita.

Me muuten saatiin vihdoin koneeseen Nallin eka möllitokovideo (joka oli jo alkuvuodesta, ei yhtään venhätänyt aika) Vitsit kun osais tehdä siitä sellasen hienon siistin videon ja osais vielä laittaa sen tännekkin. Mä tarttisin jonkun superhyvän videokäsittelijän (tai sellasen ohjelman) tai sitten niin hyvän kuvaajan että videoo ei tarttis ees käsitellä enää.... :) jooo ehkä mä kirjoitan jonkun vähän järkevämmän päivityksen lähiaikoina. Mutta hengissä ollaan, ja muuten tajusin ihan muutama päivä sitten että mun loma loppuu ihan pian!!!!!