Loppiaisperjantaina oli Siipiveikon tapaaminen, joka tälläkertaa vietettiin tokoilun merkeissä. Nalli teki maneesilla seuraamista ihan ok, vähän samaa vikaa kun siskollansakkin Valalla että paikoin ok ja toisinaan paikka hukkuu. Juoksuosuudet on vähän hukassa, ja tosiaan mietin tota kokeeseen ilmottamistakin jos seuraaminen on mitä on, pitäs varmaa panostaa vähä... Luoksetulossa tehtiin niin että otin loppuun ohjauksen kädellä ettei törmäisi ja sehän auttoi. Pitäis varmaan siihenkin panostaa. No paikkamakuuta tehtiin myös niin että muut siivoilivat jo juttuja pois ja N paikatti. Ihan ok, haisteli heti ja piippas mutta loppua kohden se jo loppui. (Paikkamakuuseenkin pitäis panostaa :/)

Mutta sitten eilen ja tänään me Napsun kanssa otettiin damit mukaan ja lähettiin pellolle. Tein ensin pari perus muisti noutoo, niin että ite vein damit. Ja ette ikinä arvaa mutta N toi ne damit suoraan hienosti mulle KÄTEEN! Ihan uskomattoman hienoa, mä en voinu kuvitella että se oasis ja muistais, JEEE tauko on tehnyt hyvää. Tein sitten Nallin kanssa myös muita muistijuttuja ja aina joka kerta hienosti suoraan mulle käteen. Ja mikä parasta pysyi oikein kiltisti paikoillan kun vein dameja ja oli hiljaaa!!!! Tänään sama homma oikein erinomainen koira <3

Olen tässä joulun jälkeen lueskellut joululahjakirjaani....

... jota me Napen kanssa yhdessä toivoimme joulupukilta. Voin suositella. Kirjassa on tosi selkeesti ja ymmärrettävästi kerrottu kaikki liikkeet niiden osien harjoittelusta ja palasien yhdistämisesta. Mun mielestä hyvä ja kannattaa tokoilijoiden lukea.

Huomenna onkin aika jo palata takaisin arkeen ja kouluun. ivan liian lyhyt joululoma on lomailtu ja pitää palata (täksi väliksi ennen pääsiäisen pyhiä ja kesälomaa) kouluun, peruskoulun viimeinen "osuus". Hui!