Tänään reenailin Snapelin kanssa vähän nomea.

Ensin tein vähän tokonomee ja hallittavuutta. Pistin kaks damia maahan ja kiersin kahdeksikkoa niiden ympärillä ensin niin että N oli hihnassa, sen jälkeen ilman hihnaa. Meni yllättävänkin hyvin ja Nalli oli tosi kuuliainen mua kohtaan. 

Toiseksi suunnnittelin tekeväni ihan perusnoudon autonurassa, suunnittelin jo etukäten kotona että reenaan linjaa niin aloitin perusnoudolla urassa että tulisi Nallille mielikuva että "nyt mennäään vaan eteenpäin ja dami tulee vastaan". Perusnouto meni tosi hyvin matkaa oli about 10-20m. Palautus käteen asti. :)

Sitten tein kahdella damilla linjaa tiellä.  Vein lähemmän n. 25m päähän kauempi oli joku 40-50m päässä. Nalli isui paikallaan kun vein damit ja se oli hiljaa! :) Lähetin Nallin ekalle damille se muisti että pitää ottaa tää joo, se katto sinne toiselle damille päin mutta sitten jo pillitin sitä luokse niin N tuli. Palautuksessa N sähläs ( ja varmaa vähä minäkin) kun dami tippu mutta käteen asti tuli tämäkin.

Viimeiseksi olin suunnitellu vähän vaikeamman jutun niin että vien damin ojan yli ja lähetän N tieltä hakemaan, että pitää ojakin ylittää. Tässä ei kuitenkaan sitten ilmaantunu mitään onglmia. Eikä se ollukkaa yhtää vaikee Nallille.:( Höh... mutta loppujenlopuks N teki kuitenki tosi kivasti töitä käytti nenäänsä ja oli ja teki MUN kanssa eikä yksiksee.