Nalli on nyt siis otsikosta loogisesti päätellen tutustunut monennäköisiin menopeleihin. Viikko takaperin käytiin me junamatkalla Toijalasta - Tampereele. Myöhästyimme junasta millä meidän piti ensin mennä, ja eikun tunti odottamaan. Nallin kanssa pyörittiin sitten siinä pienellä asemalla metiin hiukan rappusia ja istuttiin ja odoteltiin. Edellliskerralla kun käytiin saattamassa Iskää ja Jaakkoa pelkäsi Nalli rappusten yläpäässä olevaa tiheää ritilää mutta nyt siitäkin uskallettiin nyt mennä reippaasti yli. Odotaessamme laiturilla joku poika jotenkin hyppäsi ja tekin jonkin äänen aurinkolasit päässä sille N haukahi, taisi molemmat säihähtää toisiaan. Junaan mentäessä nostin Nallin sisään ja paikalle. N meni heten ihmeteltyään penkin alle rauhassa makoilemaan. Tampereen asemaalla sitten Nalli näki iskän ja meni tervehtimään mutta ihmisvilinä pelotti sen verran että ei uskaltanut rappuihin tulla. Tehtiin sitten pieni korttelivälin lenkki autovilinässä ja tultiin asemalle istahdettiin sitten kahvilan penkille ja N oli oiken kiltisti. Jossakin vaiheessa käveli joku naisporukka ilmeisesti jostakin etelänmaista (evät puhuneet suomea) lässyttämään Nallin kohdalle ja N lähtiu tietenkin haistamaan, repäisin Nallin pois ja sanoi että EI MENE ja käsikin viereeni istumaan. No naiset sitten menivät menojaan. Huvittava tapaus oli kun istuimme siinä penkillä ja äiti lapsesakanssa käveli ohi ja lapsi sanoi '' Kato äiti, onks toi kultainennoutaja? On se äiti kultainennoutaja.'' Perässä kaveli sitten joku nainen lastenvaunujen kassa joka kysyi ''Onko se tolleri? - On se. :)'' No mentiin sitten aulaan istumaan ja pari turistia tuli asiallisesti kysymään saako sitä rapsuttaa, no saahan sitä. Heillä itselläkin on kuulemma parivuotias joku terrieri. Tulomatka menikin sitten taas nukkuen ja oikein nätisti. Kuvat ovat valitettavsti toisella kameralla enkä huomannut niitä koneelle laittaa. :(

Nalli on tullut käytyä nyt Karhunsalossa mökillä moottoveneellä. Nalli on oppunut oikein hienosti matkstamaan keulassa.

Samoin taas otettiin uimakouluharjoitusta, hyvin se menee jo masua myöten vähän vielä jänskättää että vesi alkasi kannattelmaan. Pistettiin Nallia kuitenkin sitten uimaan laskemalla se kauemms rannsata ja vesi kannatteli sitä ja hyvin poika ui tosin tekniikkaa voisi vähän hioa. ;)

Niin sitten tiistaina Nallin kanssa käytiin letokentällä. Tampere-Pirkkalasa. Jaakko ja minä kävimme iskän kanssa lentämässä ja äiti oli Nallin kanssa maan pinnalla. Nalli vaan ihmetteli pikkukoneita ja mietti että mitäköhän noi on no ei sen väliä, ja nuuskutteli ja ihmetteli. Pääsi N sitten istumaan Jaakon syliin lentsikkaan koneen ollessa maassa paikoillaan sammuneena.

Kuuma on ja kuva on tumma.

Otettiin sitten Nallin kanssa muutama pätkä luoksetuloa niin että pienellä hiekkatienpätkällä lentokentän joidenkin konehallien lähellä. Äiti piti Nallia kiinni ja minä huusin. Oikein iloisesti N tuli ja lähti kuin luoti. :) Samalla harjoiteltiin myös näyttelyravia ja seisomista. Ihan hyvin meni N vaan innostuu aina hyppimään ja pomppimaan ravatessaan.

Näyttelravia vai seurausta. Mitälie taidettiin yrittää seisotuskuvaa ja tämä tuli.:O

Niin Nalli on nyt sitten käynyt autossa, lentokoneessa istumassa, junassa, mönkjän kyydissä (istunut penkillä ja perässä peräkärryssä), mooottori ja soutuveneessä, pyörässä repussa. Nyt vaan puuttuu laiva, ratikka ja bussi.

Niin ja myös hampaita on pojalta tippunut alhaalta (euhampaista) kaksi ja kas heiluu ja ylhäältä etuhampuleista kaks ja taitaa jokunenkin heilua.

Nalli kiusasi TAAAS kerran kummisetäänsä Rokia kerran saittui olemaan tälläkertaa kamerakin lähellä.

Nenä hajun suuntaan ja......

.........haistelemaan.  Tainnut Roki opettaa monta muutakin tapaa. :/