Inkoossa siis käytiin kouluttautumassa ja nyt raporttia sieltä. (:

Perjantaina siis lähdettiin iltapäivällä, ensin Päiviä ja Kingiä (Siipiveikon Kaislikon Kuningas) hakemaan. Ensin pojat saivat leikkiä ja purkaa suurimmat ylienergiat toisiinsa. Kun auto oli pakattu lähdettiin matkaan ja päästiinhän me vähän eteenpäin kun Nalli oli jo Kingin ''puolella'' takaluukussa. (Takaluukku oli jaettu vanerilevyllä puoliksi ettei pojat saisi päähänsä painia takana.) No Nalli oli sitten vaan pujahtanut toiselle puolelle ja sitten taas leikittiin. Pysäytettiin auto ja siirrettiin N oikealle puolelleen ja matka pääsi jatkumaan. Loppumatkan pojat sitten nukkuivatkin oikein kiltisti. Matka sujui muutenkin kaikinpuolin mallikkaasti tosin muutaman kerran ajettiin samasta risteyksestä ja etsittiin oikeaa suuntaa kun navigaattorikin sekosi. :O No perille päästiin muutamien mutkien kautta tosin. Inkoossa alkoikin sitten hati koirien pissatus ja auton purku. Pääsimme kaikki kolme ihmistä ja kaksi koiraa samaan tilavaan huoneeseen. Ilta meni sitten siinä paikkoja laitellessa ja ihmetellessä. Yöllä pojat reagoivat joka ikiseen pienimpäänkin ääneen ja oli ainakin Nallille ihmeellistä nukkua kevythäkissä. Itse kyllä nukuin oikein hyvin :)

Lauantaipäivä valkeni sitten hieman utuisissa ja viileissä merkeissä, aamulla juteltiin penturyhmän kanssa teoriasioita ja iltapäivällä sitten päästiin oikein koirien kanssa pellolle. Ensin käytiin kaikki koirat läpi ja Nallin osalta se meni ihan kohtuullisesti. Sitten oli luoksetulo jonka Nalli teki taas tosi hyvin ja tuli lujaa luokse. Sitten oli neliö jossa oli kulmissa koirat ja muut kiersivät ympyrää ympärillä. Nallin osalta tämä meni ihan hyvin ja kontakti pysyi toisinaan hyvin. Päivän treenien päätteeksi vielä harjoiteltiin dummyn pitoa ja dami harjoituksia. Nalli ei päässyt tekemään mitään damiharjoituksia vaikka odotukset olivat pojalla korkealla kun se näki Kingin ja Nuutin niitä tekevän. Malttitreeni on nyt sitten se juttu mikä pitää Nallille saada kuntoon. Maltti oli nimittäin hukassa tolta pojalta melkein koko viikonlopun.

Sunnuntaina mentiin sitten aamulla jo tekemään jäljet metsään. Oli kiva oppia nyt miten se oikeesti oikein tehdään. Sitten syötiin välissä ja mentiin jäljestämään. Nallin kanssa mentiin jäljelle viimisenä ja maltti alkoi parantua loppua kohden pikku hiljaa. Saatiin lainata Annan ja Villen oikein MEJÄ: valjaita ja liinaa. Nalli otti jäljestä hajun oikein hyvin heti alkuunsa, ja lähti hyvin sitä seuraamaan. Pari kertaa jälki hukkui mutta toisella kerralla autoin jäljelle takaisin ja toisella sitten poitsu löysi itse takaisin. Oikein hyvin meni ja Nallista näki että tää on kivaa, jes! Jospa tästä tollerista saataisiin jäklikoira?

Oli oikein antoisa viikonloppu ja paljon uusia asioita ja paljon uutta ja vähän tutunpaakin harjoiteltavaa. Sitten vielä loppuun kuvia.

Nalli härnäämässä Kingiä sen häkillä.

Nalli omassa häkissään.

Kingi ihmettelee kameran salamaa.

Lauantaiaamun penturyhmä.

Daminpitoharjoituksia

Paukkuharjoituksista

Näytettiin myös riistaa ja Nalli otti kaiken suuhunsa mutta palautusta täytyy vielä harjoitella. Paljon.

Näin väsyneitä ollaan lauantai-iltana.

Tolleri lukee tolleria. ;D