Otin haasteen vastaan Valan blogista (http://cerasi.vuodatus.net) ja nyt kerron miten Nalli, Lotus, ja isot pojat sai nimensä.

Nalli: Kun asia selvisi alkoi nimen miettiminen. Nimi ei saanut olla ihmisen nimi eikä kovin yleinen. Nimeä mietittin ja listalla oli mm. Deli, Toivo, Voitto, Kunto, Ruuti, Otto, Nalli, yms. loppujen lopuksi vaihtoehtoina oli Ruuti tai Nalli. Ja koska siskiotytöstä tuli Ruuti jäi nimeksi Nalli. Viralliseksi nimeksikin tuli Nalli Napsahtaa. Lempinimiä on Nallillle tullut paljon, Nallu,Napsu, Nallukka,pentu... Nyt voi sanoa että on koira nimensä veroinen :)

Lotus: Kun sain tietää että minulle tulee pupu mietin nimeä vaihtoehtoina oli Casper ja Nuuti. Sainkin tietää että pupulla on jo nimi Lotus, koska sen olisi pitänyt jäädä kasvattajalle mutta toinen korva nousi ylöpäin. Kun lähdimme hakemaan Lotusta sanoi Jaakko '' Meettekste nyt hakeen sitä vessapaperia?'' Lotus nimi ei ole siis vessapaperi vaan auto. Petkelkannalla viimevuonna meni nimet autojen mukaan joten Lotus on auto. :) Lotuksen lempinimiä on korvien kanssa tullut monia, Lotina, Lotsku, propellikorvakani, papanamankeli ;D

Isot pojat: Rampon nimeksi oli pitkän pitän aikaa ollut tulossa Roni mutta sitten keksittiin Rampo ja sointuuhan se Remuun ja Rokiin joiden nimenvalinnasta juurkiaan tiedä. Kuuleman mukaan ne oli päätetty jo ennemmin. Sitten lempinimiä. Rampolla: Peto on yleisin ja harvoin edes tulee kutsuttua Rampo nimellä, Pertsa, Pertti, Petsku, Petvi, Ramponiitti.... Rokilla: Roksukka,Roksu,Köntys... Remulla: Rekku, Reppuli, Rekkukekku.... Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Nyt haastankin kaikki jotka tämän lukevat tekemään saman omaan blogiin.